Het verhaal

Duurzaamheid

Bij  het zeggen van ‘Huis van Innovatie’, zeg je ook ‘duurzaamheid’. Op het dak zijn nu de eerste 200 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit wordt  uitgebreid naar 300 panelen die samen 60.000 kWh per jaar gaan leveren. Dat is evenveel als het gemiddelde gebruik van 17 huishoudens! Het overschot wordt terug geleverd aan het stroomnet. Misschien gebruik jij nu ook een beetje HvI stroom ;). Het plaatsen van zonnepanelen is weer een mooie stap in de richting van een duurzaam Huis van Innovatie.

Het eerste event

29 januari 2019: Appreciation Dinner Wentzo Wireless

Als dank voor de fijne samenwerking verzorgde Wentzo op geheel eigen wijze  een heerlijk diner voor meer dan 50 relaties in het Huis van Innovatie. De werknemers van Wentzo speelde een grote rol in de keuken en bediening. Natuurlijk was er ook nagedacht over een passende kennismaking met het Huis van Innovatie. Met behulp van de Aruba beacons konden gasten zich door het gebouw navigeren. Zo ontvingen zij bij de diverse interest points meer informatie over het ‘huis’ middels een pushbericht.

Pand Wentzo

Entree Huis van Innovatie Entree Huis van Innovatie Entree Huis van Innovatie Huis van Innovatie, voel je thuis Meeting room Huis van Innovatie Werken in het Huis van Innovatie

Welkom Wentzo Wireless!

Wentzo verhuisd

Augustus 2018 – Na een intensieve verbouwing neemt Wentzo haar intrek in het Huis van Innovatie; een ontmoetingsplaats voor innovatieve ICT concepten en ondernemers.

Het Huis van Innovatie biedt voldoende ruimte en vrijheid om de organisatie verder uit te bouwen en de klanten en relaties nóg beter van dienst te zijn.

Mei 2017: verbouwing in volle gang

De verbouwing van het Huis van Innovatie is nu zo’n vier maanden bezig. Volgens een gefaseerd stappenplan wordt als eerst de inrichting van de rechterflank grotendeels gesloopt. De aanwezige hotelkamers worden omgebouwd tot werkplekken. Ook de buitenkant krijgt een make-over.

Verbouwing Huis van Innovatie

Groen licht!

Augustus 2016 – Het college van burgemeester en wethouders besluiten samen met de provincie Gelderland dat er akkoord is voor het Huis van Innovatie. De locatie biedt een combinatie van natuur en ondernemen, met faciliteiten zoals hotel, restaurant en vergader- en wellnessruimten. Het Huis van Innovatie zal een broedplaats van innovatieve ideeën woorden voor ondernemers.

Februari 2016: Reino en Martijn Wentzel tekenen koopovereenkomst

Zomer 2015: Hotel Overbosch te koop

History HVI Hotel Overbosch

2014 – 2015: Wentzo groeit uit het jasje